Понеділок, 20.05.2024, 11:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Дніпропетровський центр професійно - технічної освіти

Партнери сайту
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 64

Головна » 2011 » Листопад » 22 » Проведення екскурсії на виставку сучасних будівельних матеріалів та технологій «Фасад».
01:38
Проведення екскурсії на виставку сучасних будівельних матеріалів та технологій «Фасад».
     Останні роки свідчать про значні зміни, що відбуваються в економіці України і зокрема в будівельній галузі. За мінливої економічної ситуації в будівництві, а особливо в опорядженні інтер’єрів та фасадів будівель, появі нових будівельних матеріалів, виробів, нових будівельних технологій, а також завдяки системному і комплексному підходу у їх використанні, вимоги до компетенції і кваліфікації випускників постійно змінюються. Освіта, знання і вміння стають найважливішою продуктивною силою і вирішальним фактором у конкуренції, як для окремих осіб, так і для підприємств. Велика кількість і перелік сучасних будівельних матеріалів, підвищені вимоги замовників будівельної продукції, вимагають таких професіоналів-будівельників, які добре володіють сучасними технологіями, інструментами, засобами механізації, а головне здатні постійно підвищувати свою майстерність, вдосконалювати компетентність в своїй професійній діяльності, йти в ногу з вимогами часу, а то й випереджувати його. Тому учні ДПБЛ постійно відвідують виставки сучасних будівельних матеріалів та технологій «Фасад».Так 6 жовтня 2011року, учні групи № 24 та №2 з професії «Штукатур, маляр лицювальник-плиточник» на чолі з викладачем спецтехнології Крутова ОВ. та майстрами виробничого навчання Канівець М.Г.; Гопкало К.В; Березняк Н.М та Джепа Г.І відвідали виставку «Фасад».
 
 
     На виставці були представлені багато торгових марок які випускають сучасні сухі будівельні суміші. Представники цих ТМ детально розповідали про нові СБС та їх властивості, область застосування,відповідали на запитання учнів та відвідувачів виставки.
 
  
 
    А також консультантами ТМ були проведені майстер-класи по нанесенню цих сумішей.
 
 
 
  
     Учні дізнались багато цікавого про сучасні матеріали для виконання різноманітних штукатурок, облицювань поверхонь, оздоблення інтер’єрів , ландшафтного дизайну тощо. Набуті знання будуть застосовувати при написанні рефератів, виконанні дипломних робіт та при оздобленні приміщень.
 
Переглядів: 509 | Додав: SilverCloud | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук по сайту
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика


Copyright ДПБЛ © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz